TIP ZA RANORANIOCE (SUBOTA, 07.35): Sudije uz Melburn

Novosti online

28. 01. 2022. u 18:55

U Australiji, a kod nas samo nekoliko sati po izlasku sunca, dva kluba najjače tamošnje lige boriće za meč vredan finala Kupa.

ТИП ЗА РАНОРАНИОЦЕ (СУБОТА, 07.35): Судије уз Мелбурн

foto: N. Paraušić

7.35: MELBURN VIKTORI - VELINGTON  1  (KVOTA 2.00)

Melburn, grad koji nam se ogadio zbog sramne odluke suda da zabrani učešće našem Novaku Đokoviću, u senci teniskih dešavanja biće još domaćin i fudbalskog meča između Melburn Viktorija i Velingtona.

Pobednika čeka finale Kupa, a nas da ovu utakmicu ispratimo i naplatimo.

Domaćin je u nacionalnom prvenstvu vezao dva remija. Ovaj poslednji, bio je u okršaju sa Sidnejom, ekipom našeg Miloša Ninkovića čija dobra igra je krunisana golom, (2:2).

Melburn je lider prvenstva,  u kome je počeo da posustaje. Na dva boda "došli" su mu Melburn Siti i Makartur, a na tri, Vester Junajted, klub još jednog našeg fudbalera, Aleksandra Prijovića. 

Čini se, da uprava domaćin za to mnogo i ne haje. Ima moć, pa zašto bi? Ako danas (29.01), dobije Velington izvesno je da će i meč finala, čije učešće je još ranije izborio Central Koust. Po ocenama fudbalskih stručnjaka, jedan od najslabijih finalista u istoriji  svih završnica ovog takmičenja. 

Dakle, u meču koji je finale pre finala, prednost u domaćem terenu trebalo bi da je i to kakva prednost. U Melburu se ovih dana može sve, pa i to da najboljeg izbace sa turnira. Sigurni smo da će kao domaćini, i u ovom nazovimo lokalnom okršaju imati naklonost sudija.  Kec je fiks!

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)