SILVIJU BALAĆE: Šepši se budi

Ž. U.

04. 12. 2023. u 15:11

Naš saradnik iz Temišvara je ubeđen da će smena trenera u Šepšiju delotvorno delovati na ekipu

СИЛВИЈУ БАЛАЋЕ: Шепши се буди

Foto: Profimedia

Upravi Šepšija poslednji poraz u Krajovi bio je dovoljan razlog da treneru uruči otkaz. Menadžeri su se dali u poteru za stručnjakom koji bi dosadašnjem Čibutariju mogao da bude dostojna zamena. Međutim, do duela sa Dinamom, onog "pravog", nisu uspeli da pronađu.  

Ekipu će večeras predvoditi trener golmana, koji je u klubu od 2020. godine. Upoznat je sa manama i vrlinama svojih igrača pa smatram da bi mogao da izabere najbolju postavu za okršaj sa protivnikom kome ove sezone takođe ne cvetaju ruže.

Činjenica je da Šepši ne zna da igra lepršavo, ali kakvom-takvom smenom u stručnom štabu očekujem da se izdigne i posle neuspeha u kupu, i tri utakmice bez pobede u prvenstvu, bodovima konačno razgali svoje pristalice.

U međusobnim okršajima, Dinamo je često ostajao bez bodova. Poslednji uspeh prvoligaša iz Bukurešta datira još iz 2019. godine. Izvesno je da mu gostovanje Šepšiju ne "leži". 

Očekujem da davljeniku to večeras bude još jedna stanica gde će izgubiti "kofere".

Kec je fiks!

19.00 ŠEPŠI - DINAMO 1  (kvota 1,97)

 TIP ZA HRABRIJE: 1&0-3 (kvota 2,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)