KOŠARKAŠKI VETERANI SRBIJE: Na okupu u Zrenjaninu

B. G.

19. 05. 2024. u 10:25

Bronzani sa Svetskog prvenstva veterana u Argentini, košarkaši reprezentacije Srbije 50+ bili su gosti Zrenjanina i u sklopu priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo u Pezaru, odigrali utakmicu sa selekcijom grada Zrenjanina.

КОШАРКАШКИ ВЕТЕРАНИ СРБИЈЕ: На окупу у Зрењанину

B, Grujić

Uz kvalitetnu košarku i sjajnu formu gostiju iz Beograda, koji su zasluženo trijumfovali i demonstrirali uigranost, ozbiljan rad na treninzima i ambiciju da u Pezaru stignu do evropskog trona, susret košarkaških veterana Srbije, obeležilo je i lepo druženje.

- Treće poluvreme, proteklo je u sjajnom druženju, opuštenoj atmosferi iskrenih sportskih prijatelja i dogovor da se uskoro uzvrati gostoprimstvo u Beogradu  - naglasio je Aleksandar Stevanov kapiten selekcije Zrenjanina.

- Nije slučajno Zrenjanin, za ovaj grad me vežu uspomene, pet najlepših godina života, a sada smo svi, kao ekipa uživali u lepom druženju i odličnoj organizaciji - iskren je Ivan Đaković, nekadašnji košarkaš Proletera.

Boje selekcije Srbije 50+ branili su: 

Ilija Jović, Aleksandar Radenković, Dejan Kijanović, Zoran Maksimović, Vladimir  Sarajlić, Marko Stevanović, Ivan Jevđenijević, Miloš Drobnjak i Ivan Đaković.
Selekciju grada Zrenjanina predstavljali su: Aleksandar Stevanov, Rade Stojanović, Bogdan Milošević, Jozef Silni, Mirko Petrović, Đorđe Manojlović, Nebojša Vukanović i Bogoljub Grujić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!