OSTVARILI IZUZETNE REZULTATE: Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić uručio nagrade najboljim policajcima i vatrogascima (FOTO)

Lj.P.

16. 04. 2024. u 16:10

GRADONAČELNIK Novog Sada Milan Đurić uručio je nagrade Grada Novog Sada pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, odnosno policijskim službenicima i vatrogascima koji su prilikom obavljanja svojih zadataka na teritoriji Grada Novog Sada iskazali visok stepen profesionalizma i požrtvovanosti.

ОСТВАРИЛИ ИЗУЗЕТНЕ РЕЗУЛТАТЕ: Градоначелник  Новог Сада Милан Ђурић уручио награде најбољим полицајцима и ватрогасцима (ФОТО)

FOTO: Pres služba Grada

- Ponovo  nagrađujemo najbolje među nama, a to su policijski službenici i pripadnici Uprave za vanredne situacije – Vatrogasno-spasilačkog bataljona Novi Sad - rekao je gradonačelnik Đurić. -  Kako sam obavešten, u toku prethodne godine na teritoriji Grada Novog Sada desilo se 925 požara i 172 tehničke intervencije na kojima su bili angažovani naši vatrogasci koji su u tim situacijama spasili 39 života koji su bili direktno ugroženi požarima. Pored vatrogasaca, sa nama su i policijski službenici koji su zaslužni za rasvetljavanje više desetina krivičnih dela teških krađa, pripadnici interventne jedinice, saobraćajne policije, kao i policijski službenici koji su doprineli realizaciji brojnih projekata namenjenih široj društvenoj zajednici. Svima njima danas upućujemo iskrene čestitke i iskazujemo zahvalnost.

U prisustvu načelnika Policijske uprave u Novom Sadu Gorana Radonjića, kao i zamenika načelnika Momčila Sovilja, u ime nagrađenih, zahvalili su se šef Odseka za prevenciju i rad policije u zajednici Radmila Vuković, kao i načelnik uprave za Vanredne situacije u Novom Sadu Stojan Milovac.

Nagrada, u iznosu od 40 hiljada dinara po nagrađenom policajcu i vatrogascu dodeljuje se Rešenjem gradonačelnika, na osnovu Odluke iz 2013. godine, o nagrađivanju policijskih službenika za ostvarene izuzetne rezultate u obavljanju poslova od značaja za bezbednost ljudi i imovine građana i pravnih lica sa teritorije Grada Novog Sada. Ukupno je, danas u Gradskoj kući, nagrađeno deset pripadnika Uprave za vanredne situacije Novog Sada i deset pripadnika Policijske uprave u Novom Sadu.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)