DOJAVU O BOMBI UPUTIO MALOLETNIK (16): Krivična prijava srednjoškolcu zbog današnjeg incidenta u gimnaziji u Smederevu

J. I.

21. 02. 2024. u 18:08

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, rasvetlili su lažnu dojavu o postavljenoj bombi u Gimnaziji u ovom gradu.

ДОЈАВУ О БОМБИ УПУТИО МАЛОЛЕТНИК (16): Кривична пријава средњошколцу због данашњег инцидента у гимназији у Смедереву

Foto: N.Živanović

Protiv osumnjičenog šesnaestogodišnjeg učenika podneće krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda

Nakon telefonske dojave Policijskoj upravi danas u 13.10 časova, na mesto događaja su odmah izašli policijski službenici, vatrogasci-spasioci i ekipa hitne pomoći.

Učenici i nastavnici su brzo i bezbedno evakuisani iz škole i obavljen je pregled svih prostorija, kojim je utvrđeno da se radi o lažnoj dojavi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima