PREVENTIVNI PREGLEDI U VRŠAČKIM SELIMA: Dom zdravlja u Straži nastavlja akciju

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

31. 01. 2024. u 18:54

DOM zdravlja Vršac nastavlja prošlogodišnju praksu organizacije preventivnih pregleda.

ПРЕВЕНТИВНИ ПРЕГЛЕДИ У ВРШАЧКИМ СЕЛИМА: Дом здравља у Стражи наставља акцију

Grad Vršac

Naredna akcija biće realizovana u seoskoj ambulanti u Straži, u sredu, 7. februara, od 10 do 14 časova.

Meštani će moći da urade ginekološki pregled, skrining na rano otkrivanje karcinoma grlića materice, Papa test i ultrazvuk, kao i pregled kod očnog lekara.

Tu će biti i specijalista higijene ishrane, koja će pacijentima meriti šećer u krvi, tromeselnu vrednost glikoziranog hemoglobina u krvi, procenjivati stanje uhranjenosti, davati savete o ishrani, a moći će da mere i krvni pritisak i da urade EKG.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima