"ZELENO" ZA PROGRAME JKP "CRNICA": Zasedao Privremeni organ opštine Paraćin

Зорана Рашић
Zorana Rašić

17. 01. 2024. u 16:33

NAKON rasprave, na današnjoj sednici Privremenog organa opštine Paraćin „zeleno svetlo“ dobilo je više programa najvažnijeg opštinskog javnog preduzeća, JKP „Crnica“.

ЗЕЛЕНО ЗА ПРОГРАМЕ ЈКП ЦРНИЦА: Заседао Привремени орган општине Параћин

Foto: Opština Paraćin

Usvojen je ovogodišnji program poslovanja "Crnice",  odnosno trogodišnji Program poslovanja za period od 2024. do 2026. godine, Program uređivanja javnih površina, parkova i zelenih površina na teritoriji opštine za ovu godinu, te ovogodišnji programi sistematske deratizacije i dezinsekcije, održavanja javne higijene i javnih površina  i Program subvencija JKP „Crnica“, svi sa pripadajućim odlukama Nadzornog odbora.

Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu Opštine Paraćin, zahtev Uprave za LER, javne službe i društvene delatnosti za odobrenje dodatnih sredstava iz tekuće budžetske rezerve takođe je usvojen. Reč je o 315.000 hiljada dinara namenjenih za potrebe  Crvenog krsta.

Između ostalog, na javnu raspravu upućen je nacrt Programa uređivanja građevinskog zemljišta i održavanja komunalne infrastrukture za period od januara do marta, te nacrt Programa izgradnje, rekonstrukcije i održavanja javnih puteva u istom tom periodu.

Izmenjena  je opštinska Odluka o pravima i uslugama u socijalnoj zaštiti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom