VRNJAČKA NOVOGODIŠNJA BAJKA: Bogat novogodišnji program u prestonici srpskog turizma

G. ĆIROVIĆ

27. 12. 2023. u 10:46

Kao i minulih godina i za vreme predstojećih novogodišnjih praznika Vrnjačka Banja biće jedna od omiljenih i gotovo izvesno najposećenijih destinacija u Srbiji.

ВРЊАЧКА НОВОГОДИШЊА БАЈКА: Богат новогодишњи програм у престоници српског туризма

TO Vrnjačka Banja

Pod nazivom „Vrnjačka novogodišnja bajka“, ovdašnji turistički poslenici pripremili su bogat zabavni program za sve one Vrnjčane i njihove goste koji žele da Novu godinu dočekaju kolektivno i pod otvorenim nebom. Tako će na Trgu kulture u centru prestonice domaćeg turizma novogodišnji program započeti još 29. decembra podnevnim koncertom Tijane Dapčević za decu, a u večernjim satima koncertom „Biseri narodne muzike“.

TO Vrnjačka Banja

 

Narednog dana, 30. decembra, uz dnevni program namenjen najmlađima na istom mestu od 20 sati nastupiće Maja Marinković, a potom i Zorica Brunclik, zvezda domaće estrade. Za sam doček, 31. decembra najpre će se publici predstaviti „Julija i Kamera darling“, a zatim je u 22 sata zakazan koncert „Amadeus benda“.

Vesela novogodišnja atmosfera nastaviće se i prvog dana 2024. dnevnim programom za najmađe, dok će od 21 sat posetioce zabavljati Džejla Ramović. Zavesu na „Vrnjačku novogodišnju bajku“ 2. januara spustiće lokalni rok bendovi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024