ZA KRAJ, U PARAĆINU: Od večeras izložba „Amanet“ KUD „Spasovdanski vez“

Зорана Рашић
Zorana Rašić

25. 12. 2023. u 13:12

U PARAĆINSKOM Zavičajnom muzeju večeras će biti svečano otvorena izložba "Amanet" Kulturno-umentičkog društva „Spasovdanski vez“ iz Drenovca.

ЗА КРАЈ, У ПАРАЋИНУ: Од вечерас изложба „Аманет“ КУД „Спасовдански вез“

Foto: KUD "Spasovdanski vez"

Reč je o projektu koji je finansijski podržalo Ministarstvo kulture Republike Srbije. Autor fotografija je Ivan Radosavljević Šume, a autori koncepta i teme fotografija su Aleksandar Mihajlović i Dragan Velimirović.

Ova izložba je premijerno bila prikazana u Drenovcu, a svoje putešestvije po Srbiji nakon Zlakuse, Topole i Boljevca, završiće upravo u gradu na Crnici, gde će biti predstavljena sugrađanima u muzeju.

Svečano otvaranje je u 19 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo