OPREZ ZA VOZAČE U PLANDIŠTU: Postavlja se signalizacija na novoizgrađenom putu do Jermenovaca

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

11. 11. 2023. u 11:36

NA novoizgrađenoj deonici puta Plandište – Jermenovci, koja povezuje tu južnobanatsku opštinu sa Beogradom, u toku je postavljanje nove vertikalne i horizontalne saobraćajne signalizacije.

ОПРЕЗ ЗА ВОЗАЧЕ У ПЛАНДИШТУ: Поставља се сигнализација на новоизграђеном путу до Јерменоваца

Foto: Opština Plandište

Lokalna samouprava i JP „Putevi Srbije“ apeluju na vozače da obrate pažnju tokom vožnje tim putem, jer se ekipe svakodnevno nalaze na terenu.

Postavlja se nedostajuća signalizacija i radi zamena dotrajalih znakova pored puta.

Reč je o deonici dugoj 12 kilometara, koja je letos, zahvaljujući ulaganju države od 232 miliona dinara, prvi put u potpunosti rekonstruisana nakon 40 godina. Do tada su bile krpljene samo rupe, koje su stvarali šleperi i teške poljoprivredne mašine.

Novi asfalt bi, kako je najavljeno, trebalo da bez ikakvih intervencija izdrži teret savremenog saobraćaja narednih 40 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!