NAJSIROMAŠNIJIM SOMBORCIMA: Podela pete tranše pomoći

J. L.

27. 10. 2023. u 18:01

Iz prostorija Crvenog krsta Sombor krenula je distribucija pete tranše prehrambenih paketa za socijalno ugroženo stanovništvo, kako u gradskim, tako i u salašarskim naseljima..

НАЈСИРОМАШНИЈИМ СОМБОРЦИМА: Подела пете транше помоћи

foto: Grad Sombor

Grad Sombor donira pomoć onima kojima je to potrebno, a ovom prilikom prehrambeni paketi sadrže više osnovnih namirnica dužeg roka trajanja.

Svaki paket sadrži pakovanje pirinča i pasulja od po dva kilograma, zatim kilogram kuhinjske soli, tri kilograma šećera, po pet kilograma brašna, konzerviranog povrća, suncokretovog ulja i drugih prehrambenih artikala.

Korisnici socijalne pomoći će moći da preuzmu pakete sa namirnicama u svojim mesnim zajednicama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo