MOTOČAŠĆE OPET U LOZNICI: Spektakl počinje 20.jula

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

10. 07. 2023. u 12:01

Moto klub Black dragonsi iz Loznice i ove godine organizuje "Motočašće 2023" za pamćenje. Ove godine program traje dan duže i počinje 20 jula i traje do 23. Pripreme su u završnoj fazi, a u susret njima organizuju se menifestacije, nešto poput generalnih proba, koje su jako posećene.

МОТОЧАШЋЕ ОПЕТ У ЛОЗНИЦИ: Спектакл почиње 20.јула

Foto V Mitrić

Da štimung bude, u završnici manifestacije, zaista, za pamćenje, po rečima organizatora Miroslava Popovića,  potrudiće se i Alen Islamović, Crna strela, SOLO, Infuzije i zvezde večeri Rock ko fol.

- Prošle godine Loznica je bila centar moto zbivanja, sa rekordnom posetom -priča Popović.

-Iz godine u godinu organizacija raste i mi kao klub gledamo da nastavimo taj trend, te zbog toga ove godine ide proširen program. Lane smo u mnogome uspeli da predstavimo naš Grad i turističke potencijale istog, za vreme održavanja skupa nije se mogao naći slobodan krevet za spavanje. Gosti su nam dolazili iz svih krajeva bivše Jugoslavije, pa i Evrope. "Motočašće" je upisano na mapi međunarodnih događaja, a u prilog tome govori nam teks Generalija koji nas je uvrstio u prvih 6 moto događaja koji se ne smeju propustiti. Svi koji su bili, oduševljeni su našim gradom, gostoprimstvom i posebnom ljubaznošću za sve posetioce skupa. Ove godine vlada još veće interesovanje za koncerte jer po rečima mnogih " pogodili smo sa izvođačima".

Motočašće se održava na platou železničke stanice u Loznici, u samom srcu grada. Ovogodišnja organizacija, baš kao i predhodnih godina, ima punu podršku grada Loznica, Turističke Organizacije Loznice, svih javnih preduzeća, velikog broja partnera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)