HUMANOST NA DELU: U Bosilegradu prikuljeno 90 jedinica krvi za potrebe VMA u Beogradu

J. S.

01. 07. 2023. u 08:38

U BOSILEGRADU je uspešno sprovedena još jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi za potrebe Vojnomedicinske akademije u Beogradu , na kojoj je sakupljeno 90 jedinica najdragocenije tečnosti.

ХУМАНОСТ НА ДЕЛУ: У Босилеграду прикуљено 90 јединица крви за потребе ВМА у Београду

Foto:J.S.

U organizaciji opštine Bosilegrad u saradnji sa Odeljenjem za transfuziju krvi VMA  i Crvenim krstom Bosilegrad u skupštinskoj sali zgrade, davaoci iz Bosilegrada kojima su se pridružili i Vranjanci strpljivo su čekali i po sat vremena kako bi pokazali svoju humanost.

Vladimir Zaharijev, predsednik opštine Bosilegrad, glavni inicijator i redovni učesnik ovih sada redovnih akcija izrazio je zadovoljstvo dobrim odzivom i srdačno zahvalio ekipi VMA I Crvenom Krstu na odličnoj organizaciji i poručio da će se i u budućnosti  Bosilegrađani  odazvati na njihov poziv kad god se javi potreba za ovom dragocenom tečnošću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!