POMOĆ SOCIJALNO UGROŽENIMA: U Vlasotincu građanima nude umanjenja računa za struju

I. M.

14. 06. 2023. u 13:48

LOKALNA samouprava u Vlasotincu pozvala je građane da iskoriste mogućnosti predviđene Uredbom o energetski ugroženom kupcu.

ПОМОЋ СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИМА: У Власотинцу грађанима нуде умањења рачуна за струју

foto: OU Vlasotince

Korisnici dečijeg dodatka, socijalne pomoći, uvećane nege i pomoći drugog lica kao i svi ostali građani, koji imaju ukupna primanja u skladu sa Uredbom o energetski ugroženom kupcu, a do sada nisu koristili povoljnost umanjenja računa za električnu energiju, pozvani su da dođu u sedište vlasotinačke lokalne samouprave i informišu se o mogućnostima korišćenja ove olakšice.

Kako je saopšteno, sve informacije mogu dobiti u kancelariji broj 30 na drugom spratu zgrade opštine, radnim danima od sedam do 15 časova.

U Vlasotincu ovu pogodnost trenutno koristi 806 domaćinstava, a dodatna sredstva za takve namene država je obezbedila posredstvom Evropske unije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo