BEZ POZITIVNIH TREĆI DAN: Virus korona u Paraćinu pred nestajanjem

Z. R.

26. 05. 2023. u 12:35

MADA se u Paraćinu u Domu zdravlja i dalje svakodnevno obavljaju antigenska testiranja na prisustvo virusa korona, pozitivan nalaz dobije veoma mali broj pacijenata.

БЕЗ ПОЗИТИВНИХ ТРЕЋИ ДАН: Вирус корона у Параћину пред нестајањем

Foto: Z. Rašić

Poslednja tri dana nije evidentiran nijedan pozitivan slučaj iako je u utorak testirano 17 osoba sa simptomima virusne infekcije, u sredu pet, a juče šest.

I brisevi osoba koje se testiraju u Službi hitne medicinske pomoći takođe su negativni, pa se čini da je koronavirus u gradu na Crnici pred nestajanjem, mada ga sporadično još uvek ima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!