U NOVOM SADU NASTAVLJENA INTENZIVNA OBNOVA SAOBRAĆAJNICA: Počinje rekonstrukcija druge deonice Futoškog puta

Z. GRUMIĆ

07. 10. 2022. u 15:24

RADOVI na popravci prioritetnih saobraćajnica na teritoriji Grada Novog Sada odvijaju se efikasno i intenzivnim tempom zahvaljujući maksimalnom angažovanju radnih kapaciteta izvođača, saopšteno je iz Kabineta gradonačelnika.

У НОВОМ САДУ НАСТАВЉЕНА ИНТЕНЗИВНА ОБНОВА САОБРАЋАЈНИЦА: Почиње реконструкција друге деонице Футошког пута

Pres služba Grada Novog Sada

Nakon današnjeg završetka obnove prve deonice Futoškog puta (od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate Brkića), od subote 8. oktobra počinje obnavljanje kolovozne konstrukcije od Ulice Ilariona Ruvarca do Vršačke.

- Radovi će biti izvođeni na desnoj kolovoznoj traci (u smeru ka Vršačkoj ulici) dok će se dvosmerni saobraćaj odvijati na suprotnoj traci – navedeno je u saopštenju.

Precizirano je da će zbog toga u zoni raskrsnice Futoški put – Vršačka biti, u kraćem periodu, onemogućen prilaz vozilima iz pravca Vršačke ulice.

Po završetku te faze radova, kako se očekuje najkasnije do kraja iduće nedelje, uslediće obnova leve kolovozne trake (od Bulevara Slobodana Jovanovića do Ulice Bate Brkića). Zahvaljujući ekspeditivnom angažovanju izvođača, pre planiranog roka završena je popravka desne kolovozne trake u delu Hajduk Veljkove ulice, od Novosadskog sajma do Bulevara kralja Petra prvog i ta deonica je puštena u saobraćaj. Radovi se izvode na levoj kolovoznoj traci (od Ulice Braće Popović do Ulice Novosadskog sajma). Popravke kolovoza obavljaju se i na levoj traci Beogradskog keja (od Ulice Bajči Žilinskog do Žeželjevog mosta), u Vojvođanskoj ulici, kao i u ulicama Sonje Marinković i Majora Tepića u Sremskoj Kamenici, dok je na Trgu neznanog junaka u toku popravka denivelisanog kolovoza od sitne kamene kocke.

Nadležni u Gradu apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POČEO FESTIVAL ŠKOLSKOG SPORTA U KRAGUJEVCU : „Trka za najbržeg Šumadinca“ na stadionu Čika Dača