"ĐOKOVIĆ TREBA DA VAM JE PRIMER!" Italijani posvetili sjajan tekst Novaku

Novosti online

18. 09. 2023. u 22:36

Iako je Karlos Alkaraz odustao od učešća u Dejvis kupu zbog umora nakon Ju-Es opena, za Novaka Đokovića to nije bila opcija. Reprezentativac Srbije je bez dana odmora nakon proslave titule stigao u Sevilju, a o tome piše i italijanska štampa.

ЂОКОВИЋ ТРЕБА ДА ВАМ ЈЕ ПРИМЕР! Италијани посветили сјајан текст Новаку

Foto: EPA-EFE/Kai Foersterling

Italijanski portal "Diretta.it" bavio se stanjem u Dejvis kupu, a deo teksta pod naslovom "Đoković poštuje Dejvis kup: Ostali teniseri treba da prate njegov primer" posvećen je i Srbinu:

- Iskreno, ništa nije nedostajalo. Svetski broj jedan našao se na "neprijateljskom tlu". Prvoklasni protivnik pred domaćom publikom. Nekoliko lepo plasiramih vinera, pevanja, malo vrućine... Ali samo dva seta o kojima može da se priča. Do svega je dovela promena formata, ITF se našao u problemu, kako pronaći (ne)adekvatno rešenje za pravi problem: šta uopšte činiti sa srebrnim kupom? - pita se autor teksta.

Potom je prešao na Noleta.

- Novak Đoković, ikona svoje zemlje i sporta u celosti, izrazio je želju da osvoji takmičenje u Malagi narednog novembra. To je izbor zbog kog može da bude ponosan. Mogao je da odustane nakon osvajanja Ju-Es opena, bez ikakvih kritika, kao što se povukao Karlos Alkaraz. Ali, nije.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene