MEĐEDOVIĆ - MAJSTOR! Kvalifikacije za Vimbldon otvorio neverovatnom lekcijom igraču koji je za 34 pozicije bolje rangiran

Tanjug

26. 06. 2023. u 18:17

SRPSKI teniser Hamad Međedović plasirao se danas u polufinale kvalifikacija za Vimbldon pošto je lako i ubedljivo pobedio Španca Pedra Martineza sa 6:0, 6:1.

МЕЂЕДОВИЋ - МАЈСТОР! Квалификације за Вимблдон отворио невероватном лекцијом играчу који је за 34 позиције боље рангиран

FOTO: M. Vukadinović

Pitanje pobednika nije se postavljalo nijednog trenutka, jer je 156. na ATP listu pokazao za klasu bolju igru od 34 mesta bolje rangiranog igrača i stigao na dva koraka od plasmana u glavni žreb Vimbldona.

Koliko je srpski teniser bio dominantan najbolje pokazuje činjenica da je rival prvi gem osvojio tek nakon Hamadove serije od devet uzastopnih.

U polufinalu kvalifikacija Međedoviću će rival biti pobednik meča Ričardas Berankis (Litvanija) - Marijano Navone (Argentina).

BONUS VIDEO: PARIZ JE NjEGOV: Novak Đoković "prošetao" pehar Rolan Garosa Parizom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!