"MOJI SPONZORI NE SMEJU DA ME USLOVLJAVAJU TIME!" Đoković i Federer prekinuli kontakt nakon Lejver kupa: Srbin priželjkuje njihov novi susret

Novosti online

25. 01. 2023. u 17:57

Novak Đoković je nakon pobede nad Aleksandrom Rubljovim pozvao publiku da uputi aplauz Rodžeru Federeru, a Švajcarac je bio tema i kada je naš as izašavao pred srpske novinare.

МОЈИ СПОНЗОРИ НЕ СМЕЈУ ДА МЕ УСЛОВЉАВАЈУ ТИМЕ! Ђоковић и Федерер прекинули контакт након Лејвер купа: Србин прижељкује њихов нови сусрет

FOTO: EPA

Nole je otkrio da još od Lejver kupa, na kom se Federer oprostio od "belog sporta", nije imao priliku da stupi u kontakt sa nekada velikim rivalom. 

- Nismo se čuli od Lejver kupa, nismo u tom smislu napredovali u tom odnosu. Možda će to biti drugačije u budućnosti. Ne znam. Da li ostao ovakav odnos ili se promenio, moje poštovanje i divljenje prema njemu se neće promeniti, zbog svega onoga što je on uradio za naš sport. On je jako uticao na to da smo danas ovde gde jesmo. Iskoristio sam priliku u toj interakciji sa Kurijerom da ga spomenemo i da mu pošaljem poruku - rekao je Nole. 

Na pitanje da li bi možda u budućnosti dvojica asova mogla da se dogovore za skijanje, Nole se nasmejao:

- Voleo bih da skijamo zajedno, odrastao sam na planini, a on je iz Švajcarske i pretpostavljam da je i on dosta skijao kao mladić. Pretpostavljam da kasnije u profesionalnoj karijeri nije skijao. Doduše, sa mnom nije takva situacija, jer sam ja rekao da nijedan sponzor ne sme da me uslovi sa skijanjem, niti bilo ko. Jer sam opsednut skijanjem. To mi je najlepši sport na svetu - istakao je Đoković. 

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)