"NOVAČE, POKAJ SE": Australijanci bez stida i srama opet udaraju na Srbina

Novosti online

21. 11. 2022. u 09:25

Novak Đoković je juče trijumfalno završio burnu sezonu, pokazao po ko zna koji put da je najbolji teniser na svetu, a posle zimskog odmora početkom naredne godine ga očekuje put u Australiju, odakle je prošle zime bio deportovan dan uoči Australijan opena jer nije bio vakcinisan protiv virusa korona.

НОВАЧЕ, ПОКАЈ СЕ: Аустралијанци без стида и срама опет ударају на Србина

FOTO: Tanjug/AP

Nedavno mu je ukinuta trogodišnja zabrana ulaska u Australiju koja mu je bila izrečena, ali izgleda da tamošnji političari opet ne ostavljaju Novaka na miru.

Tako se sada u razgovoru za australijski ''The Age'' oglasio lider opozicione Liberalne partije Piter Daton, koji je bio među onima koji su se zalagali za veto srpskom šampionu, rekao je da je oduševljen njegovim povratkom, ali je istovremeno uveren da bi Đoković trebalo da se ''iskreno pokaje'' za ono što se dogodilo početkom godine.

- Mislim da je prikladno da se vrati, da ćemo imati sjajan turnir sa njim, iako mislim da mora da se pokaje zbog onoga što je uradio prošle godine, gledajući stvari iz sadašnje perspektive - rekao je on.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke i upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek-dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (18)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a