Novak Đoković je juče trijumfalno završio burnu sezonu, pokazao po ko zna koji put da je najbolji teniser na svetu, a posle zimskog odmora početkom naredne godine ga očekuje put u Australiju, odakle je prošle zime bio deportovan dan uoči Australijan opena jer nije bio vakcinisan protiv virusa korona.

Komentari (18)

Boža zemunac

21.11.2022. 10:16

Ha ha ha. Da se pokaje Piteru Datonu i Australijskim satanistima. Gospode Bože oprosti im jer ne znaju šta rade. ŽIV BIO NOLE SRBINE I BOG TE ČUVAO NA MNOGAJA LJETA.

Sab

21.11.2022. 10:21

On da se pokaje zato sto ste ga pustili da dodje, pa ga zatvorili, pa mu ukinuli zabranu, pa ste ga opet zatvorili i odlucili da ne moze da igra? Covece zbog vaseg loseg rada sve ovo ste radili coveku, pa ko kome treba da se izvini? Ovo nigde nema.

Ceca

21.11.2022. 10:34

О чему овај човек прича? Они требају њему да се извину,то је нај мање што могу да ураде с обзиром шта су они њему урадили. Идемо Ноле у Аустралију по још један трофеј па нек цркну душмани.

Treba da im vrati

21.11.2022. 10:57

zasluženo. Ne treba da ikada više ide u Australiju, a do turnira da ih drži na kratkoj uzici i da ih zavlači. Samo, da li će Novak da poštuje sam sebe ili ima neki uslov od sponzora?

iz glave

21.11.2022. 11:18

замена теза - они су ти који треба да се покају и кажу Новаку извини, јер Новак је увек, па и тада поштовао правила, а они их мењали накнадно

Ljubica

21.11.2022. 12:07

Šta je on to strašno uradio ? Dobio izuzeće, pa došao, kao i nekolicina drugih. Jedino što je bilo naivno verovati, da može to javno da objavi, a da onda ne krene lavina mržnje prema njemu i političari krenu na njegov račun jeftine poene sakupljati. Ugrozio nije nikog od vas, jer dozvoljavali ste i pre i posle bolesnima da igraju. Ako neko treba da se pokaje onda ste to vi, zbog tretmana kakav ste mu priredili, praznoglavci iz medija, političari i pojedini prosečni teniseri, koji drugačije ne bi došli do izražaja, su se utrkivali, ko će više da ga izblati. Da imate i malo obraza, vas bi bilo sramota, a ne da pokušavate svu eskalaciju na njega da natovarite. I ne slažem se sa nekima koji misle, da ne treba da ide na AO, naprotiv, treba da ide i da uzme titulu, da im pokaže da ga nikada neće slomiti i da će on otići, kad on odluči u koliko ga zdravlje posluži.

Milinko

21.11.2022. 15:28

Zasto se ponasate idiotski Datone. Ko je kome pravio nepravdu. Vi pravili i treba vama da se on izvini. To je odraz pravog cinizma i idiotizma. Sramota.

Vesna

21.11.2022. 18:26

Novak da se pokaje za vaša zlodela, što ste ga držali kao da je okoreli kriminalac a ne svetski broj 1 u tenisu?! Mora da se šalite. Ako Nole prihvati da dođe u Australiju nakon svega, treba da mu se svi poklonite i da se vi pokajete za svu emotivnu bol koju ste mu naneli i da mu ukažete poštovanje nad poštovanjem, ako znate šta to znači jer iz vase zemlje, od "važnih" ljudi, ništa lepo nismo videli. Dugo, dugo treba da se sramite zbog svog nečovečnog postupanja s tim da Novak nije jedini koga ste, a verovatno i sada to radite, držite kao roblje po najgorim kazamatima. A pazi, Australija?! Tako napredna, tako "high class"...a ovamo dno, blato, sramota!