NOVAK ĐOKOVIĆ SE OVOME NIJE NADAO: Danil Medvedev poslao "opasnu" poruku Noletu

Novosti online

07. 10. 2022. u 17:06

NOVAK Đoković nastavio je da briljira u Astani, ali i njegov naredni rival, Danil Medvedev.

НОВАК ЂОКОВИЋ СЕ ОВОМЕ НИЈЕ НАДАО: Данил Медведев послао опасну поруку Нолету

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, srpski teniser je furiozno prošao u polufinale turnira iz serije 500 u Kazahstanu, pošto je pobedio Karena Hačanova na impresivan način, ali je još ubedljiviji bio Medvedev.

On je sa čak 6:1, 6:1 savladao 21. igrača sveta, Španca Roberta Bautistu Aguta.

Medvedev je "posao" završio za samo sat vremena i šest minuta, pa će se sa Novakom Đokovićem sastati u polufinalu turnira u Astani.

Novak Đoković i Danil Medvedev, međusobni dueli

Đoković vodi sa 6:4 u pobedama protiv ruskog asa, a zanimljivo je da je posle tri uvodna trijumfa Noleta, te dva uzastopna Medvedeva, zaključno sa megdanmom u Sinsinatiju 2019, od tada počelo njihovo "naizmenično slavlje" u međusobnim duelima.

Naime, Đoković je pobedio Rusa na ATP kupu 2020, a te godine su igrali još smao jednom, u grupnoj fazi završnog mastersa, kada je Medvedev bio bolji. Potom je Đoković pobedio u finalu Australijan opena 2021, ali izgubio finale grend slema u Njujorku, Ju-Es opena, od istog rivala.

Nole je Danila potom pobedio u, zasad poslednjem, međusobnom meču - na pariskom mastersu 2021, kada je bilo 4:6, 6:3, 6:3.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)