ŠTA KAŽU PROGNOZE? Evo koliko će Srbija osvojiti medalja na Olimpijskim igrama

Novosti online

19. 04. 2024. u 10:58

Analitička agencija Grejsnot Nilsen iznela je prve procene za osvajanje medalja na Olimpijskim igrama, na tačno 100 dana pred start takmičenja u Parizu.

ШТА КАЖУ ПРОГНОЗЕ? Ево колико ће Србија освојити медаља на Олимпијским играма

Foto: OKS

Sjedinjenim Američkim Državama predviđa se da će sa 123 medalje biti najuspešnije u Parizu, dok je Kina na drugom mestu sa 89 medalja. Na trećem mestu sa 66 medalja je Velika Britanija.

Što se tiče Srbije, prema prvoj proceni predviđa se 10 medalja, i to pet zlatnih, dve srebrne i tri bronzane. Gledajući tu brojku, Srbija bi se našla na 24. mestu.

To bi bio bolji rezultat od onog koji je ostvaren na prethodnim Igrama kada se Srbija iz Tokija vratila sa devet medalja.

Kada je reč o zemljama u regionu, bolje stoji samo Mađarska za koju se procenjuje 19 medalja, dok Hrvatske nema u prvih 30.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)