NEODOLJIVA SALATA OD PIRINČA I ŠUNKE: Praznična trpeza ne može proći bez nje
Nije ništa slično onim salatama koje ste pravili.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 200 g pirinča
- 1 kocka za pileću supu
- 150 g mariniranih šampinjona
- 350 g praške šunke
- 1 kašičica senfa
- 2 kašike sirćeta
- 3 kašike ulja
- 3 kesice majoneza
- biber, so
- 1 glavica crnog luka
- 1/2 veze peršuna
Priprema:
Pirinač skuvajte u vodi kojoj ste dodali kocku za supu. Šampinjone ocedite, a šunku isecite na duže rezance. Sve pripremljene namirnice pomešajte. Prelivu od senfa, sirćeta, ulja, bibera i malo soli dodajte sitno iseckan crni luk i peršunov list. Dobro izmutite i dodajte majonez. Prelijte salatu, izmešate je i ohladite.
(Trpeza)
Preporučujemo

U SUSRET VASKRSU: Kako da savršeno skuvate jaje - Ovaj trik uvek upali
02. 05. 2024. u 09:00

SLANI ROLAT SA MAKOM: Savršeno predjelo za vaskršnju prazničnu trpezu
02. 05. 2024. u 15:00

"DOBRO SMO UPOZNATI SA DOGAĐAJIMA U SRBIJI" Medvedev optužio Zapad za organizovanje protesta u drugim zemljama
ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Rusije i predsednik stranke Jedinstvena Rusija Dmitrij Medvedev optužio je danas zapadne zemlje da organizuju proteste i mešaju se u izborne procese drugih zemalja da bi održale svoju dominaciju.
31. 07. 2025. u 17:01

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

BLOKIRAO PROMETNU ULICU: Kad su videli ko je za volanom, niko nije smeo ni da priđe! (VIDEO)
NEODGOVORNI vozač "honde" blokirao je nedavno ulicu ispred mumbajskog tržnog centra Lokhandvala, međutim kada su ostali vozači prišli da ga pitaju ga kako se to ponaša i zatraže od njega da skloni vozilo, usledio je pravi šok.
31. 07. 2025. u 17:34
Komentari (0)