IVANA SKAČE U LONDONU: Naša najbolja atletičarka sutra se takmiči na mitingu Dijamantske lige u britanskoj prestonici

Novosti online

22. 07. 2023. u 16:21

NEMA predaha za Ivanu Vuletu. Našu najbolju atletičarku dva dana posle mitinga Dijamantske lige u Monaku, gde je skokom od 6,86 m osvojila treće mesto u skoku u dalj i ostvarila normu za Olimpijske igre u Parizu 2024, očekuje ispit u Londonu.

ИВАНА СКАЧЕ У ЛОНДОНУ: Наша најбоља атлетичарка сутра се такмичи на митингу Дијамантске лиге у британској престоници

FOTO: Tanjug/AP

Srpkinja će sutra (14.49) na mitingu DL u prestonici Velike Britanije pokušati da ostvari još bolji skok, ali i plasman nego u Monaku. Rivalke Ivani Vuleti ovog puta su: Marina Bek Romančuk (Ukrajina), Kvaneša Burks, Tara Dejvis Vudhol (SAD), Bruk Buškel (Australij), Ketrin Džonson-Tomspon, Džezmin Sojers (V. Britanija) i Leticija Oro Meto (Brazil).

Bolje ostvarenje u ovoj sezoni od Ivane Vuleta ima jedino Amerikanka Tara Dejvis Vudhol, koja je juče bila druga (6,88 m) na mitingu u Monaku.

U generalnom plasmanu u skoku dalj vodi Italijanka Larisa Jakopino sa 25 bodova, dok Ivana i Amerikanka Dejvis Vudhol dele drugo mesto sa 14.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!