PORODICA MIHAELA ŠUMAHERA U STRAHU: Tajno slikao legendarnog Nemca, pa tražio milion evra

Novosti online

28. 01. 2023. u 08:39

PROŠLO je deveta godina od tragičnog incidenta legende formule 1 Mihaela Šumahera na skijanju u Meribelu, 29. decembra 2013. a zdravstveno stanje sedmostrukog prvaka "najbržeg cirkusa na svetu" i dalje je obavijeno velom misterije.

ПОРОДИЦА МИХАЕЛА ШУМАХЕРА У СТРАХУ: Тајно сликао легендарног Немца, па тражио милион евра

FOTO: EPA

Porodica je napravila veštački "zid" oko Nemca, a u javnost su isplivali tek pokoji detalji, koji bi davali naznaku o stanju jednog od najboljih i najveštijih pilota u F1.

Tokom godina su kolale raznorazne informacije da je porodica celo jedno krilo porodičnog doma pretvorila praktično u bolnicu, i da je zbog toga počela da rasprodaje porodičnu imovinu. 

A jedna vest sa Apenina je uzdrmala ceo sportski svet. Italijanska „Republika“ prenela je vest da je jedna osoba iz Šumaherovog okruženja napravila snimke i fotografije legnedarnog vozača Ferarija i da je spremna da ih proda najvećim medijima u toj zemlji a da za njih traži milion evra.

Po informacijama koje su se pojavile, porodica zna za postojanje ovih fotografija, ali još ne želi da saopšti javnosti identitet osobe koja pokušava da ih proda medijima. Sa druge strane, italijanski mediji navode da trenutno nijedne novine u toj zemlji ne žele da otkupe i objave pomenute fotografije.

Podsećanja radi, Šumaher je tokom skijanja sa sinom Mikom u decembru 2013. izleteo van staze i glavom udario u stenu i tada je za njega i njegove voljene počeo najteži period u životu. Dva puta je operisan u Grenoblu, a doktori su već u prvim danima nakon nesreće procenili da mu je zaštitna kaciga spasila život.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom teniskom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije