PADA I CRVENA ZVEZDA: Vaterpolisti Radničkog veruju da će u Beogradu da potope crveno-bele

Novosti online

09. 11. 2022. u 16:21

ŠUMADINCI žele da nastave pobednički niz. Vaterpolisti Radničkog sutra (20.30) u derbiju pet kola Superliige na beogradskom bazenu "25. maj - Milan Gale Muškatirović" izlaze na megdan Crvenoj zvezdi. Kragujevčani su lideri prvenstva sa maksimalnih 12 bodova, dok su crveno-beli peti sa šest bodova.

ПАДА И ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ватерполисти Радничког верују да ће у Београду да потопе црвено-беле

FOTO: M. Vukadinović

Biće to i drugi okršaj velikih rivala, u Regionalnoj ligi Radnički je slavio sa 15:10.

- Ono što nas krasi je da uvek idemo na pobedu, pa će tako biti i ovoga puta. U prvom meču smo ih dobili prilično ubedljivo, ali mislim da će sada biti znatno teže, pogotovo što se igra na njihovom bazenu. Bio je to sam početak sezone i ekipe su tek počinjale da se uigravaju, što je pogotovo bilo izraženo kod njih, jer su promenili tri važna igrača. U ovaj meč ulaze posle poraza od Novog Beograda, ali mislim da su konsolidovali redove. Uz to, spremaju se za osminu finala Evro kupa, pa će u ovoj utakmici moći da pokažu na čemu su radili i da vide gde se trenutno nalaze- kaže za sajt Radničkog Nikola Lukić.

Kragujevčanima je duel sa Beograđanima i generalna proba pred start u Ligi šampiona, pošto u utorak (20.30) u grupi B dočekuju Vuljagmeni.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna