NIKO NIJE BOLJI OD SRBINA: Još jedno priznanje za Jokića

Novosti online

16. 04. 2024. u 07:32

Centar Denvera Nikola Jokić proglašen je za najkorisnijeg igrača Zapadne konferencije u poslednjoj nedelji regularnog dela NBA sezone.

НИКО НИЈЕ БОЉИ ОД СРБИНА: Још једно признање за Јокића

FOTO: Tanjug/AP

Beležio sjajne brojke u poslednjoj nedelji regularnog dela NBA sezone.

Somborac je briljirao na utakmicama koje su odigrane od 8. do 14. aprila. Prosečno je postizao 26,5 poena, 11,5 skokova, 7,8 asistencija i tri ukradene lopte, a Nagetsi su ostvarili skor 3-1.

Nikola je nagradu za igrača nedelje osvojio po drugi put ove sezone i ukupno 14 puta u karijeri, što je najviše u istoriji franšize.

Nikola je poslednju nedelju regularnog dela započeo sa 28 poena, 13 skokova i sedam asistencija protiv Jute. Naredne noći na svom terenu ubacio je protiv Minesote 41 poen i zabeležio 11 skokova i sedam asistencije. U porazu protiv Sparsa imao je 22 poena, sedam skokova i 12 asistencija, a regularni deo sezone završio je sa 15 poena, 15 skokova i pet asistencija protiv Jute.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave