NAKON NA JOKIĆA, UDARILI I NA SRBIJU: Američki novinar se oglasio, podelio sliku iz "Pionira" (FOTO)

Novosti online

14. 12. 2023. u 18:02 >> 18:05

VELIKU buru u NBA ligi podiglo je isključenje Nikole Jokića.

НАКОН НА ЈОКИЋА, УДАРИЛИ И НА СРБИЈУ: Амерички новинар се огласио, поделио слику из Пионира (ФОТО)

Foto: AP

Denver Nagetsi pobedili su u gostima Čikago sa 114:106, a srpski centar Nikola Jokić isključen je već krajem prvog poluvremena zbog prigovora sudijama.

Nakon toga Jokić je izjavio da je srećan sam što ovu utakmicu nisu igrali u Srbiji, jer bi bilo baš zabavno videti kako bi se završilo.

Harison Vind, američki novinar, koji prati Nagetse i piše za Denver sport, na društevnim mrežama dao je objašnjenje Jokićeve izjave.

- Na mestima kao što je hala 'Aleksandar Nikolić', baterije i kovanice se bacaju na sudije i igrače. Baklje mogu da se aktiviraju. Ponekad se utakmica prekida i ne nastavlja dok se ne isprazne tribine. Zbog toga je Nikola Jokić rekao da mu je drago što Nagetsi i Bulsi nisu igrali tamo, napisao je Vind.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDO NEVIĐENO! Trener dao ostavku na poluvremenu, a onda je klupski lekar preuzeo ekipu - ono što se potom desilo, zaprepastilo je sve!