RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)

Novosti online

12. 05. 2024. u 20:28

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A najnovije vesti vezane za ruske sportiste - zapanjile su i ljubitelje sporta u Ruskoj Federaciji.

РУСИЈА ЈЕ ШОКИРАНА: Ево шта је америчка тенисерка урадила када се Рускиња повредила (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Dok dobar deo sveta prati šta se dešava na početku treće godine krvavog sukoba (najnovije vesti iz Ukrajine uživo možete da pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" - kliknite OVDE), u sportu su, dosad, uglavnom  vesti koje se tiču "zapada" i Rusije bile na nivou "uvedene nove sankcije ruskim sportistima", ili "ukrajinska sportistkinja odbila da se rukuje sa suparnicom iz Ruske federacije" ili tome slično.

Međutim, nešto potpuno neočekivano za Ruse, ali i "zapadnu javnost" desilo se na teniskom turniru u Rimu.

Tamo su se u rusko-američkom duelu sastale Ana Blinkova i Danijel Kolins.

Nažalost, meč nije odigran u svojoj očekivanoj punoći, jer se ruske teniserka povredila, proklizavši na rimskoj šljaci i teže povredivši skočni zglob, ali onda se dogodilo neko što je malo ko očekivao.

Najpre, Amerikanka Kolins je otišla do stolice na kojoj su bile Ruskinjine stvari pa, dok su Blinkovoj ukazivali pomoć, donela joj je njen peškir i flašice sa vodom.

A kada je postalo jasno da je povreda Blinkove prilično teška i da definitvno ne može da nastavi da igra, Ruskinja se uputila ka svlačionici - a Amerikanka joj je nosila torbu sa stvarima, podsećajući na važnost onih svevremenih reči: "budimo ljudi".

Evo i kako je to izgledalo:

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

(UŽIVO) PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za