"NAVIKA": Cibona odigrala drugi meč sa srpskim rivalom u ABA ligi - i opet izgubila, a sve to to pred dolazak u Beograd

Novosti online

09. 10. 2023. u 22:06

Košarkaši FMP Železnika pobedili su večeras u Zagrebu ekipu Cibone rezultatom 93:89 (22:20, 21:31, 27:14, 23:24) u poslednjem meču drugog kola regionalne ABA lige.

НАВИКА: Цибона одиграла други меч са српским ривалом у АБА лиги - и опет изгубила, а све то то пред долазак у Београд

FOTO: Cibona / Ivana Dergez

Najefikasniji u ekipi iz Železnika bio je Aleksa Stepanović sa 21 poenom, dok su Nejt Votson i Nikola Šaranović dodali po 12. U domaćem timu, koji je u prethodnom kolu izgubio od Borca u Čačku, najbolji je bio Aleks Stajn sa 18 poena, dok su Tomislav Buljan i Domagoj Proleta ubacili po 16.


FMP posle dva kola u regionalnoj ligi ima po pobedu i poraz, dok je Cibona zabeležila oba neuspeha. Klub iz Železnika će u narednom kolu na svom terenu dočekati Megu, dok će Cibona gostovati Partizanu.

Studentski centar je ranije večeras u Podgorici pobedio Zadar 88:75. U petak su odigrana dva meča drugog kola ABA lige, a postignuti su sledeći rezultati: Split - Igokea 90:95 i Mega - Borac 89:90. Budućnost je u subotu u Baru nadigrala Mornar 87:61, dok su u nedelju igrali: Krka - Partizan 56:96 i Crvena zvezda - Cedevita Olimpija 94:51.

 

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)