POZNAT RASPORED: Evo kada Partizan i zvezda počinju novu evroligašku sezonu

Novosti online

30. 06. 2023. u 17:58

NAKON što je potvrđen spisak učesnika u Evroligaškoj sezoni 2023/24, objavljen je i datum početka takmičenja, a sa tim i neki od važnijih datuma tokom godine.

ПОЗНАТ РАСПОРЕД: Ево када Партизан и звезда почињу нову евролигашку сезону

Evroliga

Partizan i Crvena zvezda drugu sezonu u nizu biće učesnici Evrolige. Nova sezona počeće 5. oktobra, a  plej-of, odnosno plej-in učesnici biće poznati 12. aprila, kada će biti završen i ligaški deo sezone.

Utakmice plej-ina predviđene su za 16. i 19. april, dok bi plej-of trebalo da počne 23. aprila, a trajaće najkasnije do 8. maja. F4 biće održan u Berlinu od 24. do 26. maja.

Od ranije se jedino postavljalo pitanje da li će deo elitnog društva u odnosu na prethodnu sezonu biti Valensija, ali je i to ozvaničeno posle odustajanja osvajača Evrokupa Gran Kanarije.

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost