OVO NISTE VIDELI U PRENOSU: Avramović zagrlio Stefana, Novak Đoković i Jelena reagovali sa oduševljenjem

Novosti online

08. 04. 2023. u 13:18

NIJE tajna da je Novak Đoković veliki navijač Crvene zvezde, ali je nedavno najbolji teniser sveta otkrio da navija za Partizan, osim u mečevima protiv crveno-belih. Njegov sin Stefan, veliki je navijač crno-belih, a juče je prisustvovao velikoj pobedi tima koji bodri.

ОВО НИСТЕ ВИДЕЛИ У ПРЕНОСУ: Аврамовић загрлио Стефана, Новак Ђоковић и Јелена реаговали са одушевљењем

FOTO: Printskrin/Jutjub/Partizan TV

Aleksa Avramović nosilac bio je nosilac crno-belih, a nakon meča sa dosta emocija reagovao je na pobedu. U nekoliko navrata pogledao je u kameru i uz podignuta tri prsta rekao "slava Bogu", uz pevanje navijačkih pesama.

Aleksa je nedugo posle meča i velike pobede prišao Đokovićima, tati Novaku, mami Jeleni i na njihovo oduševljenje zagrlio malog Stefana.

Naslednik našeg teniskog asa bio je zbunjen trneutkom, ali presrećan, videlo se to po izrazu njegovog lica, porumenelih obraza čuo je kako sa tribine Grobara skandiraju njegovo ime: "Stefan Đoković".

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)