Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaš Zoran Moka Slavnić poznat je po tome da govori ono što mu je na pameti, bez ustručavanja. Ovoga puta je govorio o selektoru i generalnom stanju u reprezentaciji Srbije.

Komentari (7)

gedža

24.10.2022. 11:22

Moka u pravu si 300% . Kao i mnogi smatrao sam da ima neku ideju sa Jokićem i mlađim delom ekipe, ali, ispostavilo se ćorak čim je ozbiljniji protivnik došao. Da je makar pustio Jokića da vodi ekipu kao što radi sa Koloradom, a on ga izvede u odlučujućoj četvrtini ...jbga, svi se menjamo pa i najuspešniji. Treba znati kada reći dosta je, neka pokuša i neko drugi.

Moka

24.10.2022. 13:24

Očigledno da ne zna kada treba da priča a kada da ćuti. Moka je trebalo da se pokaže kao trener prvo da bi njegove reči imale težini, a on je upravo u tome omanuo, pa sada druge kritikuje. Ne kaže se u našem narodu svi su generali posle bitke mudri.

Plavi takmicar

24.10.2022. 13:42

Evo ga opet slavni Moka sa svojim pljuvackim analizama. Imao si i ti druze priliku. Pod tvojom komandom, reprezentacija je osvojila legendarno 14. mesto na evrobasketu - najgori plasman ikada. Nemas pravo glasa, pa sve da si vodio reprezentaciju KLS lige.

Dragan

24.10.2022. 16:04

Srbija je počela da zaostaje u košarci u odnosu na Śpaniju, Italiju, Sloveniju, Grčku i Francusku, a pravi razlog za to je slab priliv talentovanih igrača. Nije selector (ili selektori Djordjević, Kokoškov i Pešić) kriv ako nema s kim da pravi tim. Jedan igrač (Jokić) sam ne može da osvoji turnir. Nama nedostaju vrhunski šuteri i još po neki plej (Micič nije baš ni super plej, a ni neki šuter).

Aca

25.10.2022. 16:02

Ono sto je bilo lose kod Pesica da nije reagovao na pustanje da Italijani 20 i vise pura sutiraju neometano za tri poena a islo ih je. Takodje nije zaustavio neuspesno i besomucno sutiranje trojki nasih i nije ih preorijentisao na igru za dva poena. Bio je nem dve cetvrtine. E sad da li bi to pomoglo ne znam.