NESVAKIDAŠNJI POTEZ SELEKTORA FRANCUSKE: Didije Dešan u finalu Mindijala uradio nešto što se retko viđa

Novosti online

18. 12. 2022. u 17:07

FRANCUSKA nije pružila nikakav otpor Argentini u prvom poluvremenu Svetskog prvenstva. Koliko loše izgledaju "trikolori" najbolje ilustrije nesvakidašnji potez trener aktuelnog šampiona planete Didijea Dešana.

НЕСВАКИДАШЊИ ПОТЕЗ СЕЛЕКТОРА ФРАНЦУСКЕ: Дидије Дешан у финалу Миндијала урадио нешто што се ретко виђа

FOTO: AP/Tanjug

On je potpuno izgubio živce, a izgleda i konce igre. Ovo se nije viđalo u finalima Mundijala. Selektor potpuno iziritiran izdanjem njegovih igrača je na klupu poslao Olivijea Žirua, posle Mbapea najboljeg na ovom šampionatu. Na klupu za rezervne preselio se i Usman Dembele. Umesto njih na teren su ušli Markus Tiram, sin legendarnog Lilijena Tirama i Kolo Muani koji je protiv Maroka u polufinalu postigao gol nepun minut pošto je kročio na teren.

Argentina je potpuno razbila Francusku u prvom poluvremenu. Golove za "gaučose" postigli su Lionel Mesi i Anhel di Marija.

Utakmicu Argentina - Francuska možete da pratite uživo na portalu "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)