SPALETI MEĐU PRVIMA ODAO POČAST MIHAJLOVIĆU: Klaudio Lotito dao obećanje puno emocija

Novosti online

18. 12. 2022. u 15:50 >> 15:51

POTRESLA je ceo svet Siniša Mihajlović, a njegov prerani odlazak najviše je pogodio Srbiju i Italiju, što nikoga ne iznenađuje s obzirom na trag koji je ostavio u Crvenoj zvezdi i Seriji A.

СПАЛЕТИ МЕЂУ ПРВИМА ОДАО ПОЧАСТ МИХАЈЛОВИЋУ: Клаудио Лотито дао обећање пуно емоција

FOTO: Printskrin/Local Team/ Jutjub

Komemoracija legendarnom Mihi održana je na stadionu Rajko Mitić, a u Rimu je na groblju Kampidoljo izložen sanduk sa telom Mihajlovića.

Prvo je stigla njegova porodica, Supruga Arijana sa decom. Potom su pristigli prijatelji, porodica i brojni navijači, ali i saradnici.

Među prvima je došao trener Napolija Lućano Spaleti, on se poklonio pred Sinišom, a nakon toga seo sa strane. Ubrzo je i Klaudio Lotito stigao sa decom, na sanduk sa telom srpskog fudbalera i trenera položio je šal Ladija i dres.

On je sa suzama u očima napustio groblje, a potom dao emotivnu izjavu.

– Sećam ga se kao velikog prijatelja, velikog čoveka i velikog oca. Imao sam više nego prijateljski odnos sa njegovom porodicom i njime. On je čovek koji mora da bude primer svima kao veliki profesionalac i čovek. Imao je hrabrosti da se bori protiv bolesti koja je bila poražavajuća. Za nas je primer dostojanstva i snage. Uvek je imao osmeh. To pokazuje da je bio veliki čovek – rekao je Lotito, a onda obećao:

– Učinićemo nešto u njegovo ime. Smislićemo neku inicijativu da proslavimo njegovo ime kao svedočanstvo na Lacio i naš svet – obećao je prvi čovek rimskih nebesko-plavih sa kojima je Siniša Mihajlović osvojio Skudeto.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima