"SVIM SRCEM SAM UZ TE MOMKE!" Aleksandar Vučić o meču Srbija - Kamerun: Vidite razliku između građana Srbije i političke elite bivšeg režima

Novosti online

28. 11. 2022. u 15:40

SRBIJA je u drugoj utakmici na Svetskom prvenstvu odigrala nerešeno protiv Kameruna (3:3). Posle remija "orlova" oglasio se i predsednik naše zemlje Aleksandar Vučić.

СВИМ СРЦЕМ САМ УЗ ТЕ МОМКЕ! Александар Вучић о мечу Србија - Камерун: Видите разлику између грађана Србије и политичке елите бившег режима

UPOZORENjE Predsednik Vučić, Foto Tanjug

On je prokomentarisao i današnju utakmicu naše reprezentacije na SP, kao i izjavu Zorana Lutovca da je on kriv za rezultat "tri-tri".

- Nažalost, nisam mogao da gledam utakmicu, žao mi je što nismo pobedili, mislim da nema nikoga kome nije žao. Vidite razliku između građana Srbije i političke elite bivšeg režima. Naši ljudi su tužni, ja sam tužan. Da im ja solim pamet, da ja to znam bolje nego oni... Naše je bilo da im obezbedimo pristojne uslove, to je ono što možemo da uradimo. Ja sam zahvalan Piksiju za sve što je uradio za srpski fudbal, svim reprezentativcima što neumorno treniraju. Nekada dok sam bio deo jedne tribine, mi smo ljubav prema klubu dokazivali pružajući im podršku kada gube. Igraćemo, pobedićemo...Čak i da ne pobedimo, ja ću uvek biti uz svoju zemlju, reprezentaciju, svoj narod. Ja ću u petak uveče biti svim srcem uz "orlove". Svim srcem sam uz sve te momke. Igraćemo i pobedićemo - kazao je predsednik.

Podsetimo, Srbija za prolaz u osminu finala na Mundijalu u Kataru igra u petak od 20 sati protiv Švajcarske.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (22)