OVO JE SRBIJU ODVELO U PROPAST: Detalj koji će progoniti Piksija i "orlove"

Novosti online

28. 11. 2022. u 14:32

IMALA je Srbija sve i na kraju ostala bez ičega, ruku na srce, i bod nas ostavlja u životu, ali izgubili smo mnogo sa remijem protiv Kameruna - 3:3.

ОВО ЈЕ СРБИЈУ ОДВЕЛО У ПРОПАСТ: Детаљ који ће прогонити Пиксија и орлове

Foto: Printskrin

Kako su samo "plesali" izabranici Dragana Stojkovića krajem prvog i početkom drugog poluvremena. Delovalo je sve poput najlepše pesme, trebalo je samo da privedemo meč kraju, a onda se desila nesreća i loša reakcija "orlova".

Srpski tim je platio ceh lošim odbrambenim procenama kod oba gola Kamerunaca, u kojima je, u oba slučaja, Abubakar bio munjevit i ključan čovek preokreta i propasti našeg tima.

U akciji koja je prethodila drugom golu afričke selekcije Abubakar je gotovo bio u liniji sa Nikolom Milenkovićem, delovalo je da je u ofsajdu zbog hitrine kojom se pojavio pred golom Milinković-Savića, no VAR je pokazao da je sve bilo regularno.

Milenković je zakasnio da pomeri kopačku i da time "stopira" nalet Abubakara.

Nekoliko minuta kasnije kapitulirali smo na sličan način, ponovo posle "malog ofsajda" i ponovo je Milenković loše cenio napad Kamerunaca. Opet je Abubakar hitro napao, probio po krilu i servirao Čupo-Motingu šansu koju je ovaj iskoristio.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (14)