"SVI SMO NA ISTOM BRODU, SVI SMO JEDNO": Trener Voždovca poslao jaku poruku pred utakmicu sezone

Александар Илић
Aleksandar Ilić

12. 05. 2024. u 14:54

U četvrtoj utakmici plej-aut faze Super lige Srbije, fudbaleri Voždovca u ponedeljak gostuju Javoru u Ivanjici, meč je na programu u 18 časova.

СВИ СМО НА ИСТОМ БРОДУ, СВИ СМО ЈЕДНО: Тренер Вождовца послао јаку поруку пред утакмицу сезоне

FOTO: FK Voždovac

Trenutno, Beograđane i Ivanjičane deli samo jedan bod, Zmajevi su na 14 poziciji sa 34 boda, dok Javor ima bod više i zauzima 13. poziciju.

Ekipu Voždovca će do kraja sezone sa klupe predvoditi Mihajlo Trajković, dugogodišnji “vojnik” kluba koji je svestan izazova pred kojim se nalazi klub.

FOTO: FK Voždovac

- U Ivanjicu krećemo sa malo kadrovskih problema, ali nemamo vremena da razmišljamo o bilo čemu što je u prošlosti ili danas nije naše oružje. Krećemo bistre glave, odlučni i spremni, bez opterećivanja sporednim stvarima. Daćemo sve od sebe, igrati iz minuta u minut i videti šta će utakmica da nam donese. Cilj je da uzmemo bodove i polako probamo da obezbedimo opstanak u ligi, što je sada jedino važno. To je prioritetni cilj svih nas, igrača, stručnog štaba i svih zaposlenih u klubu. Svi smo na jednom putu, na istom brodu, imamo zajednički cilj. Nije bitan ni jedan pojedinac, ni da li sam ja trener, ili neko drugi, ni koji igrač počinje utakmicu, ili ne. svi smo jedno. Moramo tako da živimo i dišemo, rekao je Trajković.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice