"SINE, DOBRO JE DA SADA PLAČEŠ" Dudić odgovorio treneru Zvezde: Pogledao je ono što je za njih dobro

Александар Илић
Aleksandar Ilić

27. 04. 2024. u 11:33

PRAVO niotkuda započeo je "rat" između Feđe Dudića i Vladana Milojevića, a deluje da se neće uskoro završiti jer je iz Kragujevca treneru Zvezde stigao odgovor.

СИНЕ, ДОБРО ЈЕ ДА САДА ПЛАЧЕШ Дудић одговорио тренеру Звезде: Погледао је оно што је за њих добро

FOTO: FK Crvena zvezda/Printskrin/Jutjub

Gostovao je Feđa Dudić u emisiji "Indirektno" na "K1" televiziji, a jedno pitanje dobio je o Crvenoj zvezdi, što je dovelo do oštrog odgovora trenera crveno-belih Vladana Milojevića.

Milojević je oštro odgovorio Dudiću, a danas je trener Radničkog održao konferenciju pred meč sa Napretkom u Kruševcu gde je odgovorio Milojeviću, uz poruku da želi "da stavi tačku na celu priču".

Dudić ističe da je njegova izjava loše preneta, da Milojević verovatno nije pogledao celu emisiju i da je on neko ko izuzetno poštuje državu u kojoj radi.

- Želim da se oglasim zbog ovog što sam javno prozvan posle utakmice Zvezda – Partizan. Zaista mi je krivo da kolega Milojević nije pogledao celu emisiju i da nije video na koji način sam pričao o Zvezdi, o afirmaciji srpskog fudbala i svega ostalog i na koji način sam komantarisao onaj derbi koji je odigran u subotu u Superligi. Siguran sam da je to pogledao da ne bi imao onako izaganje kakvo je imao, njemu je postavljeno da pogleda samo ono što je možda bilo dobro za njih da se pogleda, ali nikad nisam bežao od svog stave i mišljenja, uvek ću ga imati, ali ne želim da mi se stavlja nešto što nisam rekao, niti to mislim. Bila je situacija u kojoj se u emisju javio navijač Zvezde, koji se tako etiketirao, on je izneo jednu konstataciju i ja sam se samo složio sa tim. To je onda stavljeno u javnost u jednoj konotaciji koja nije dobra. Jođ jednom kažem, žao mi je što Milojević nije pogledao celu emisiju, a ako je gledao, mogao je da vidi na koji način sam pričao i da sam neke stvari realno sagledavao. Mislim da sam ja pokazao poštovanje prema državi u kojij radim, samim tim što sam u ovoj sezoni odavao počast žrtvama ovog rata i mislim da tu prestaje sve. Sigurno je da ljudi koji rade sa mnom u Kragujevcu znaju kako razmišljam i kako živim. Ovde se osećam kao kod kuće, nastaviću i dalje da dostojansvetno predstavljam Radnički i želim da sada i ovde zatvorim ovu temu i da ne dozvolim da nastane neki rijaiti. Molimsve da do kraja sezone dobijam pitanja samo od FK Radnički, da se stvari ne bi prenosile na razne načine, koje niko ne želi, kazao je Milojević.

Poraz od Vojvodine je teško pao Kragujevčanima, bilo je i suza...

- Rekao sam Gluščeviću posle utakmice: 'sine, dobro je da sad plačeš sa 20 godina, sa 25-30 ćeš se sigurno puno radovati, a setićeš se ovih suza'. Glupo je da dođeš do 30 godina i da prvi put zaplačeš zbog poraza, završio je Dudić.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)