ENGLESKI FUDBAL OVO NE PAMTI: Premijerligašu preti oduzimanje 12 bodova?

Tanjug

25. 10. 2023. u 17:49

Disciplinska komisija engleske Premijer lige mogla bi da kazni fudbalski klub Everton oduzimanjem 12 bodova zbog kršenja finansijskog fer-pleja, prenosi britanski Dejli mejl.

ЕНГЛЕСКИ ФУДБАЛ ОВО НЕ ПАМТИ: Премијерлигашу прети одузимање 12 бодова?

FOTO: AP/Tanjug

Britanski list navodi da se ceo postupak odvija u tajnosti, a očekuje se da rukovodstvo Premijer lige do kraja oktobra objavi kaznu za Everton.

Premijer liga je klub iz Liverpula još u martu optužila za kršenje finanijskog fer-pleja. Everton je navodno za tri godine imao finansijske gubitke od 372 miliona funti.

Everton se trenutno nalazi na 16. mestu na tabeli Premijer lige sa samo sedam bodova.

"Veliki strah vlada u klubu pošto u Evertonu očekuju da optužbe budu potvrđene. Sankcije će da uključuju i oduzimanje bodova.

Oduzimanje tri boda je nešto sa čime klub može da se nosi. Međutim, oduzimanje 12 bodova bi bio veliki udarac s obzirom na Evertonovu poziciju na tabeli", navodi britanski list.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)