BRAVO! Veliko srce fudbalera Radničkog - Uplatili novac za pomoć Jani i poslali moćnu poruku! (VIDEO)

A. I.

25. 10. 2023. u 15:31

JANA Petrović, 16-godišnja Nišlijka, boluje od teške srčane mane. Bolest joj je dijagnostikovana na rođenju, leči se godinama, a zbog pogoršanja stanja neophodna joj je operacija na srcu u Italiji, čiji su troškovi 80.000 evra. Prikupljanju pomoći priključio se i fudbalski klub Radnički iz Niša.

БРАВО! Велико срце фудбалера Радничког - Уплатили новац за помоћ Јани и послали моћну поруку! (ВИДЕО)

FOTO: Pokreni Život fondacija

Fudbalski klub Radnički uplatio je novac za pomoć sugrađanki i tim putem pozvao na društvenu odgovornost sve one koji su u mogućnosti da pomognu.

- Vremena nema još mnogo, neophodno je da novac bude uplaćen do 3. novembra i zato apelujemo na sve ljude koji su u mogućnosti da nam se pridruže, jer samo ujedinjeni možemo uspeti da sakupimo potrebnu sumu.

Novac će biti prikupljan i na utakmici između Radničkog i Spartaka, koja će biti odigrana u subotu, 28. 10. od 18.30 č na Čairu, tada će na tribinama biti postavljene kutije u kojima navijači mogu da ubace novac.

- Pozivamo Vas da dođete, podržite akciju i pomognete našoj sugrađanki.

I igrači i stručni štab svim su srcem uz Janu. Oni znaju koliko je svaka pobeda važna i ne sumnjaju da ćemo ovu pobedu izvojevati svi zajedno. Zato vas pozivaju da i vi budete humani.

Podsetimo, Jana je rođena sa teškom srčanom manom, zbog koje je već imala dve ozbiljne operacije i više katetrizacija. Nakon najnovijeg pogoršanja zdravstvenog stanja i odbijanja turskih stručnjaka da urade novu operaciju zbog prevelikog rizika, u Milanu joj je zakazana operacija za koju će biti potrebno ukupno 80.000 evra, što samohrana majka dvoje dece ne može da sakupi.

Novčana sredstva su potrebna za operaciju koju je potrebno što pre odraditi u Turskoj, za putne troškove, smeštaj i dalje lečenje u zemlji i inostranstvu.

Da Janino srce nastavi i dalje da kuca! Pomozimo Jani!

Slanjem SMS poruke 189 na 3800

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001718039-27

Uplatom na devizni račun: 160-6000001718983-08

IBAN: RS35160600000171898308

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

БОНУС ВИДЕО: Косово је Србија: Ово су "делије" урадиле на мечу Сити - Звезда

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)