RAT u Ukrajini i dalje spada u najvažnije događaje na svetu, a sa sobom povlači i brojne posledice koje povezuju zemlje učesnice, Rusiju i Ukrajinu. Jedna od njih je sportska vest dana.

Perce

28.06.2023. 15:38

A Kosovo moze i u UEFA i u FIFA organizacije? Po cemu se razlikuju Krim i Kosovo? Rusi vratili svoj Krim a Srbima oteli Kosovo pa sada Krim ne moze i nesme nigde a Kosovo moze i sme sve?

walter pravicek

28.06.2023. 16:06

Dali možda oni iz Kijeva ne traže,da se zabrani prodavati u Ukrajini Kineska gaće,trenirke i oprema za sport a na svemu piše:MADE IN ITALY?A ITALY nikada takva roba nije vidjela.Tako i sa fudbalom:VELIKA Rusija ima sjajne igrače,a Ukrajina bi "uskočila"na mesto tog velikog imena?Isto tako je u ZIMSKIM SPORTOVIMA,gde USPEHA UKRAJINA NEMA,A INATI,SAMO,DA JE"PORED",JER PO UKRAJINSKO TO ZNAČI:VAŽNO JE SUDJELOVATI NA RAČUN ONIH DRŽAVA KOJE PRIREDBE IMAJU,A DOŠLI BOSI I GOLI,KOD VAS U GOSTE , MORATE SA SVIME ŠTO IMATE POMOČI.KAKVO LICEMJERSTVO UZ BOGATOG MALOG AMATERSKOG GLUMCA.

buki

29.06.2023. 00:39

@Sveta - Zelenski i Kurti! Kako ste mogli zaboraviti drugog glavnog na svetu, jačeg od cele EU, SAD, Japana, Izraela, Australije i Novog Zelada?