UŠTIPCI OD TIKVICA: Lagani i vazdušasti, idealni su za doručak ili ručak
Ovi uštipci mogu da stoje ceo dan i da opet budu sveži i lepi kada ih jedete.
 
                                                                                    Foto Jutjub
Sastojci:
- 1 tikvica
- 250ml jogurta
- 3 jaja
- 1 kašičica soli
- 1/2 kašičice bibera
- 1 kašika alkoholnog sirćeta
- 1 prašak za pecivo
- 150 do 200g. sira
- Otprilike oko 500g. brašna
Preliv:
- 1 vezica peršuna
- nekoliko čena belog luka
- sok od jednog limuna
Priprema:
Izrendati tikvicu i posoliti je. Kada malo odstoji, ocediti je pa u nju dodati jaja, jogurt, biber, malo sirćeta, prašak za pecivo, sir i brašno. Umutiti ređu smesu pa je pržiti u ulju.
Napraviti preliv tako što izmešate peršun, beli luk i limun pa posuti po uštipcima.
(Still)
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)