MOGAO JE DA SE POZDRAVI SA NAMA: Fudbaler Dinama žestoko isprozivao Slavišu Jokanovića

Novosti online

21. 05. 2023. u 10:00

SLAVIŠA Jokanović napustio je moskovski Dinamo, a šok terapija je uspela, tim je danas ubedljivo savladao Torpedo 3:0.

МОГАО ЈЕ ДА СЕ ПОЗДРАВИ СА НАМА: Фудбалер Динама жестоко испрозивао Славишу Јокановића

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Jokanović je i dalje tema broj jedan u redovima Dinama. Tako je golman Igor Leščuk kritikovao srpskog trenera optuživši ga da nije imao poštovanja ka igračima.

- O Jokanovićevom odlasku smo saznali iz medija, on nam ništa pre toga nije rekao. Na kraju je samo poslao poruku u grupu na telefonu u kojoj je rekao da odlazi. Mislim da je to nepoštovanje nas igrača. Ipak smo sarađivali godinu dana, mogao je da dođe makar da se rukuje sa nama, rekao je Leščuk za ruske medije.

Smatra da igrači nisu uspeli da se sporazumeju sa Srbinom.

- Imali smo problem što nikako nismo uspevali da se sporazumemo s njim, nismo shvatali kako bi trebalo da igramo i to nas je sve frustriralo. Dolaskom novog trenera Alpatova najzad smo počeli da razumemo šta se od nas traži, objasnio je Leščuk.

Jokanović je prošlog petka napustio Dinamo, imao je ugovor na jednu plus dve godine, ali je uprava kluba rešila da saradnju prekine pre toga, nezadovoljna ostvarenim rezultatima u sezoni.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije