OD 13. DO 17. MAJA NAJTEŽA NEDELJA ZA SRBIJU: Vučić otkrio šta će se dešavati

Novosti online

01. 05. 2024. u 10:10

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić saopštio je kada će zakazati glasanje za rezoluciju o Srebrenici i kada će biti Savet Evrope povodom Kosova i Metohije.

ОД 13. ДО 17. МАЈА НАЈТЕЖА НЕДЕЉА ЗА СРБИЈУ: Вучић открио шта ће се дешавати

Foto: Printskrin

- Najverovatnije će 13. ili 14, svakako u nedelji između 13. i 17. da zakažu glasanje. Najverovatnije će Savet Evrope biti odluka 17. ujutru. Svakako će nam to biti najteža nedelja, od 13. do 17. Tabliraće Rezoluciju 9. kako se to kaže, ovi kosponzori. Nemci kao glavni, Amerikanci kao pomagači. Teško da će 10. da stignu, tako da 13. najverovatnije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (30)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!