STRAHINJA ERAKOVIĆ POZIVA ''DELIJE'': Spremni smo za Mladost, želimo da vidimo pune tribine Marakane

Novosti online

29. 03. 2023. u 15:57 >> 16:18

Fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković izjavio je danas da je spreman i motivisan za nastavak sezone u Superligi Srbije i dodao da očekuje veliki broj navijača na meču sa ekipom Mladosti iz Novog Sada.

СТРАХИЊА ЕРАКОВИЋ ПОЗИВА ДЕЛИЈЕ: Спремни смо за Младост, желимо да видимо пуне трибине Маракане

FOTO: M. Vukadinović

Eraković je igrao za Srbiju na mečevima kvalifikacija za EP 2024. protiv Litvanije (2:0) i Crne Gore (2:0).

- Pred nama je nastavak prvenstva i borba za duplu krunu. Sigurno da je kratak predah prijao mojim saigračima, koji su i tokom pauze vredno trenirali, odigrali i prijateljsku utakmicu, dok sam je bio deo A reprezentacije Srbije. Velika mi je čast što sam imao priliku da počnem utakmicu i odigram 90 minuta u pobedi svoje ekipe protiv Litvanije, kao i da potom nastupim u Podgorici. Kada se igra za Zvezdu i reprezentaciju umor ne sme da postoji, tako da nastavak šampionske trke dočekujem apsolutno spreman i motivisan. Želimo da vidimo ispunjene tribine naše Marakane do kraja ove sezone, kako bismo dva puta slavili i ponovili uspehe iz prethodne dve godine - istakao je Eraković za zvanični sajt kluba.
On je naveo da je upućen u brojne aktivnosti, koje je Crvena zvezda pripremila za navijače na meču 28. kola Superlige Srbije protiv novosadskog tima.
- Klub radi sjajan posao, evidentno je da se trudi da svi oni koji posete Marakanu, imaju samo najlepše uspomene. Posebna pažnja se posvećuje deci, što je izuzetno važno, s obzirom da znam koliko je meni kada sam bio mali značio svaki vid pažnje voljenog kluba. Čuo sam da mali zvezdaši imaju priliku da osvoje mesto na kampu, ali i da upoznaju prvotimce na kraju utakmice. Biće nam drago da dočekamo srećnog dobitnika na kraju meča u kojem ćemo verujem slaviti - zaključio je Eraković. 
Utakmica između Crvene zvezde i Mladosti biće odigrana u subotu od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest