OGLASILI SE IZ ZVEZDE: Evo šta kažu o dolasku Bahara umesto Milojevića

Novosti online

29. 03. 2023. u 11:38

Detonacija iz Izraela... Mediji iz ove zemlje tvrde da je Barak Bahar novi trener Crvene zvzde, za to imaju i dokaze

ОГЛАСИЛИ СЕ ИЗ ЗВЕЗДЕ: Ево шта кажу о доласку Бахара уместо Милојевића

FOTO: FK Crvena zvezda

Na večeri sa Baharom uslikani su tehnički direktor Marko Petrović, šef skautinga  Marko Marin i sportski direktor Mitar Mrkela. One.co.il podseća da Baharov ugovor sa Makabijem važi i za sledeću sezonu, ali da gazda kluba Jakub Šahar nikada nije pravio probleme nikome ko je dobio priliku da se okuša u izazovnijim evropskim klubovima.

Ništa još nije potpisano, mada Izraelci tvrde: Barak Bahar je načelno prihvatio da od leta preuzme funkciju šefa stručnog štaba Crvene zvezde. Ostaje da se vidi da konačni rasplet, a sve je izesnije da Miloš Milojević neće sledeće sezone sedeti na klupi crveno-belih.

"Telegraf" je kontaktirao sa čelnim ljudima Zvezde, ali na Marakani su ostali "zakopčani" i ističu da se do juna povodom toga neće oglašavati.

- Zvezda ima trenera do juna i neće se do tada oglašavati. A u junu ćemo doneti odluku. Do tada smo fokusirani na osvajanje još jedne duple krune - nezvanično je rečeno sa Marakane.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju