BIVŠI FUDBALER LIVERPULA ZAVRŠIO KARIJERU: Zbog problema sa srcem ranije odlazi u penziju ali u klubu u kom je želeo da okači kopačke o klin

Novosti online

18. 03. 2023. u 10:04 >> 10:16

Bivši Liverpula Lukaš Leiva objavio je da se povlači u 36. godini.

БИВШИ ФУДБАЛЕР ЛИВЕРПУЛА ЗАВРШИО КАРИЈЕРУ: Због проблема са срцем раније одлази у пензију али у клубу у ком је желео да окачи копачке о клин

Foto: Profimedia

Leiva je prošlog leta kao slobodan igrač prešao u Gremio, za koji je odigrao 17 utakmica dok mu nije otkriven zdravstveni problem.

Dijagnostikovani su mu srčani problemi, zbog kojih je odlučio da prekine profesionalnu fudbalsku karijeru.

- Završavam tamo gde sam želeo da završim, ali ne na način na koji sam želeo. Siguran sam da ću sada otvoriti novo poglavlje. Nadao sam se da će situacija da se popravi, ali nije. Moje zdravlje je na prvom mestu - rekao je Leiva.

Prve fudbalske korake Leiva je upravo napravio u Gremiju za koji je nastupao sve do 2007. godine kada prelazi u Liverpul u kom je proveo čitavu jednu deceniju.

BONUS VIDEO: DULjAJ NAKON BOLNOG PORAZA OD RADNIKA: "Sledi velika analiza, videćemo kako ćemo dalje"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA GLEDA I NE VERUJE: Rafael Nadal je ovo uradio u Španiji i ruski mediji su zbog toga počeli da krše zakon