NATHO I DIJABATE NAPUŠTAJU PARTIZAN NA ZIMU? Oglasio se Ivica Kralj i odagnao sve dileme

Novosti online

12. 10. 2022. u 17:17

FUDBALSKI klub Partizan, iako tako nije delovalo, prolazi kroz pravu renesansu ove sezone. Sve je nekako krenulo dolaskom trenera Gordana Petrića, a dva njegova najistaknutija umetnika, Fuseni Dijabate i Bibras Natho očarala su svojim izdanjima u crno-belom dresu.

НАТХО И ДИЈАБАТЕ НАПУШТАЈУ ПАРТИЗАН НА ЗИМУ? Огласио се Ивица Краљ и одагнао све дилеме

Foto: FK Partizan

Dva mađioničara sa loptom privukla su pažnju fudbalske javnosti, pa je već sa strahom crno-bela strana beograda počela da se plaši da bi neko od njih dvojice mogao da napusti Humsku. 

FOTO: M. Vukadinović

Ipak, sportski direktor parnog valjka, Ivica Kralj istakao da nema bojazni od njihovog odlaska na kraju polusezone, osim u slučaju "nepristojne ponude".

- Ubeđen sam da će svi, pa i Dijabate i Natho, ostati deo Partizana. Jedino ako se pojavi 'nepristojna' ponuda. Ne samo da očekujem da ostanu, nego da ojačamo kadar. Biće sigurno nekoliko pojačanja na zimu. Navijači ne bi trebalo da brinu, svi koji su sad tu će i ostati, a dovešćemo novajlije kako bismo bili jači na proleće - rekao je funkcioner Partizana.

Foto: Tanjug

Uporedio je Kralj situaciju u Humskoj sa onom iz igračke karijere kada je 2003. godine Partizan ušao u Ligu šampiona eliminišući Njukasl.

- Pred put na Ostrvo su svi mislili da nemamo nikakve šanse, a to ubeđenje i volju kakvu smo negovali između nas liči mi da ima i ova ekipa, čim može da igra sa Nicom, koja ima budžet od 200.000.000 evra ili pokaže kvalitet protiv Kelna, iako Nemci raspolažu sa 100.000.000 evra. Njukasl je tad bio favorit sa najboljim igračima Engleske, nadamo se da nešto slično može da se ponovi u narednim godinama - rekao je Kralj.

BONUS VIDEO: Gordan Petrić otkrio kako se kladi s drugarima i zašto ima besplatne ručkove

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)